Την Τετάρτη 4 Αυγούστου ξεκινά επίσημα η σεζόν για την Κόρινθο ’06, με την έναρξη της προετοιμασίας.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00 στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, με τον σύλλογο να έχει όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση και ο προπονητής Μπάμπης Πάτρας έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ, με σκοπό να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Όπως ανακοινώθηκε, υπάρχει συμφωνία με 5 έμπειρους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων, θα ανακοινωθούν σύντομα. Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε πως δεν παραχωρείται κανένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν και φέτος τον κορμό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου ’06:

«Στις 4 Αυγούστου και ώρα 19:00 ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου με όνειρα, φιλοδοξίες και προσδοκίες!

Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε και θα ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση πέντε έμπειρων ποδοσφαιριστών, που με τη στελέχωση των νεαρών παικτών της περσινής χρονιάς, έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου.

Να σημειωθεί ακόμη ότι απόφαση της διοίκησης είναι πως δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας και καλό είναι να σταματήσει η παραφιλολογία περί μεταγραφών!».