Η αυλαία της σεζόν για την Ακαδημία του Ηρακλή Ξυλοκάστρου ανοίγει επίσημα το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο “Σ. Αγγελόπουλος”.

Οι εγγραφές, οι οποίες ξεκίνησαν στις 7 Σεπτέμβρη συνεχίζονται κανονικά, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και των αγώνων, που θα ισχύσει την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Υπεύθυνος και διευθυντής της Ακαδημίας του Ηρακλή συνεχίζει για 5η χρονιά ο Μανώλης Σούλος, ενώ το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους Μιχάλη Καφαντάρη, Τάσο Μάρρα και Κωνσταντίνα Γιάννου.

«Για τις 14 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί το ραντεβού για την έναρξη της σεζόν για την Ακαδημία μας. Η σεζόν ξεκινά με τις δικές τις ιδιαιτερότητες κυρίως εξαιτίας όσων έχει προκαλέσει ο Covid και στη χώρα μας, μα έχουμε φροντίσει και θα φροντίσουμε με απόλυτη τυπικότητα, να τηρήσουμε όλες τις υγειονομικές διατάξεις που έχουν θεσπιστεί ώστε να προστατεύσουμε τους αθλητές μας, εμάς καθώς και τους γονείς. Η μεγάλη του Ηρακλή Ακαδημία είναι και πάλι εδώ για ακόμη μια σπουδαία εκπαιδευτική και αθλητική χρόνια! Τα παιδιά μας στο γήπεδο και τον αθλητισμό!

Οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ηρακλή ξεκινούν από αυτή τη Δευτέρα 07/09. Καθημερινά μπορείτε να μας βρείτε στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» 18:00 – 20:30, ενώ καλείτε και στο τηλέφωνο 6941427678», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.