Ο Άρης Βοχαϊκού δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής και πλέον, η νέα σεζόν θα τον βρει στη Β’ Κατηγορία.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος έβαλε τέλος στη φημολογία για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας πως θα δώσει το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και θα παρουσιαστεί πιο δυνατή, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, από την οποία θα προκύψει και το νέο Δ.Σ. του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η χρόνια έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που δεν ξεκίνησε από την αρχή καθόλου καλά, που ακούστηκαν πολλά μέχρι και η διάλυση. Πράγμα το οποίο δεν έγινε και συνέχισε κανονικά και τελείωσε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.

Κύριος στόχος μας η παραμονή, πράγμα που δεν έγινε. Σκέψεις πολλές οι περισσότερες ήταν αρνητικές. Κανείς δεν ήξερε αφού τελείωσε το πρωτάθλημα το μέλλον της ομάδας και αν αυτή θα έχει μέλλον και την νέα σεζόν.

Παίκτες, προπονητές ακόμα και ο απλός φίλαθλος κόσμος ρώταγε τι θα γίνει, κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα. Ήρθε η ώρα να λυθούν όλες οι απορίες και να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις.

Ο Άρης Βοχαϊκού συνεχίζει κανονικά και την νέα σεζόν. Στη Β’ Κατηγορία πλέον. Αυτό μας έκανε πιο δυνατούς και πιο υπεύθυνους όλους να αναλογιστούμε τα λάθη μας και να γίνει ένα restart. Όλα από την αρχή και όλα από το μηδέν. Όλοι μαζί μια γροθιά για το καλό της ομάδα μας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση με τα κυρία θέματα που είναι τα εξής:

Διοικητικός Απολογισμός
Οικονομικός Απολογισμός
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου