Ο ΑΣΠ Κόρινθος παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στο Αιγάλεω για την 12η αγωνιστική της Pre League και κατάφερε να πάρει ένα βαθμό στην ήττα του με 2-3, στο κλειστό της Κορίνθου.

Η αναμέτρηση είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι με όμορφο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και το Αιγάλεω να δείχνει τελικά πιο αποφασιστικό στο τάι μπρέικ, παίρνοντας τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενες πήραν το πρώτο σετ (21-25), όμως, η συνέχεια ανήκε στα κορίτσια του Ανδρεόπουλου. Ο ΑΣΠ ανέβασε στροφές, βελτιώθηκε σε υποδοχή και επίθεση και επέβαλε τον ρυθμό του. Κατάφερε έτσι να κάνει την ανατροπή και να πάρει προβάδισμα με 2-1 σετ.

Στο 4ο σετ ωστόσο και παρότι προηγήθηκε με 16-12,  η ομάδα της Κορίνθου έχασε τη συγκεντρώση της και έκανε κάποια λάθη που κόστισαν, καθώς το σετ πήγε στο Αιγάλεω, για το 2-2. Στο τάι μπρέικ, το Αιγάλεω ήταν καλύτερο και επικράτησε με 8-15.

Παρά την ήττα, ο ΑΣΠ πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, έδειξε βελτιωμένος και αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή στη συνέχεια της σεζόν, παρά τα σημαντικά κενά των τραυματιών Μαργαρίτη και Λαγουδάκη.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-18, 20-25, 8-15

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παναγοπούλου, Πατουχέα, Αποστολάκη, Γιώτα, Λιουτίκοβα, Αλατζάκη / Νακοπούλου (λ), Δέδε, Ελευθερίου

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βλάχου, Κράνη, Θώδη, Τζαλαλή, Παρισάκη, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Κοκμοτού, Σολωμού, Μάλτσιου, Υφαντή