Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Αετός Κρυονερίου στον Άγιο Βασίλειο, μετά το 1-1 με την τοπική Πρόοδο.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο παθιασμένος Αετός και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 25’, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κώστας Παλαιολόγος.

Το ματς άνοιξε με το γρήγορο γκολ, με την Πρόοδο να ψάχνει τις απαντήσεις και τον Αετό να κυνηγά το δεύτερο γκολ. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με την Πρόοδο να μένει με 10 παίκτες στο 70’, λόγω της αποβολής του Κίτσι με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και έδειξαν για μια ακόμη φορά πως διαθέτουν δυνατή έδρα.

Έτσι, η επιμονή τους καρποφόρησε στο 82’, όταν ο Σούλης Κουτσούκος νίκησε τον γκολκίπερ του Αετού, Πανάγου, για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 1-1.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βαρδάκας, Χρυσούλας Π., Σελιώτης, Κοκκιόπουλος, Δαλαμαρίνης, Χρυσούλας Κ., Απαλός, Κυριάκος Π. (55’ Μαρμαράς), Κίτσι, Παρασκευόπουλος, Κουτσούκος

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Πανάγου Μ., Πανάγου Ν., Κωτσελάς, Αναγνωστόπουλος, Καπετανόπουλος, Δέδες (65’ Φίλης Α.), Πετούμενος, Κατσαούνης Γ., Ζάρκος, Παλαιολόγος (75’ Κατσαούνης), Τσολάκος