Η Ελλάς Βέλου ολοκλήρωσε μια σημαντική μεταγραφή, καθώς έβαλε στο ρόστερ της τον Άρη Νταβαρίνο.
Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο και υλοποίησε την επιθυμία του προπονητή Γιώργου Βορινιώτη, ο οποίος τον επέλεξε.
Ο Νταβαρίνος παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, διαθέτει ποιότητα και πείρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ’ Εθνική και σε Α’ ΕΠΣΑ. Το νέο απόκτημα της Ελλάδας Βέλου έχει σημαντική θητεία σε Αχαρναϊκό, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει παίξει ακόμη σε ΑΟ Σύρου, Ηράκλειο και Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο Νταβαρίνος έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που απέκτησε η Ελλάς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τον Γιώργο Μπέλλο, ο οποίος ήδη έχει ενσωματωθεί και έχει προσφέρει σημαντικές λύσεις στα τελευταία παιχνίδια.
Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη φετινή πορεία της ομάδας και την είσοδο της στα πλέι οφ για τον τίτλο. Οι δύο μεταγραφές ήρθαν να ενισχύσουν το ρόστερ και πλέον, η Ελλάς φιλοδοξεί να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στα πλέι οφ.