Στο γήπεδο των Ισθμίων, ο Κύψελος επικράτησε 0-2 του Ισθμιακού και ζευγάρωσε τις νίκες του στα πλέι άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 11 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, με τον Ισθμιακό να μένει στους 5. Το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0 και ήταν σχετικά ισορροπημένο, χωρίς πολύ καλό ρυθμό και τον Κύψελο να είναι πιο απειλητικός.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με Αμπαδιωτάκη, Δόση, ενώ ο Ρομάριο στο 35’ σπατάλησε την πιο κλασική ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαφίλη. Ο Ισθμιακός είχε με τη σειρά του μια – δυο καλές στιγμές, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στο Ραχανιώτη.

Στο β’ μέρος η είσοδος του Αράπογλου άλλαξε τα δεδομένα και ξεκλείωσε το ματς για τον Κύψελο. Και αυτό γιατί στο 51’ με απευθείας φάουλ ο Αράπογλου έγραψε το 0-1 και έβαλε την ομάδα του θέση του οδηγού. Ο Ισθμιακός θέλησε να αντιδράσει, προσπάθησε πολύ, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος.

Εξαίρεση μια διπλή ευκαιρία με τον Παπαηλίου, το σουτ του οποίου, σταμάτησαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Κύψελου. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό, βρήκαν περισσότερους κενούς χώρους και στο 70’ έφτασαν στο 0-2. Από το κόρνερ του Ρομάριο και τη κεφαλιά του Σταύρου, ο Παπαφίλης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αμπαδιωτάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το ματς, με τον Κύψελο να έχει ορισμένες καλές στιγμές στη συνέχεια και τον Ισθμιακό, παρότι πάλεψε μέχρι τέλους να μη μπορεί να απειλήσει, έχοντας κακές επιλογές.

Διαιτητής: Βλαντής

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Παπαφίλης, Δημήτριου, Τσίλης, Δημαράκης (60’ Φίλης, 75’ λ.τρ. Σοφός), Δρίτσας, Φραγκάκης, Αγγέλου, Ραχανιώτης, Βλάχος (60’ Παπαηλίου), Καραχοντζίτης, Στρατίκης 

ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Μπρίτσας, Κεμερλής (30’ Ροθώνης, 50’ λ.τρ. Κυρέζης), Σταύρου, Καντιλιεράκης, Τσιωτάκης, Ρομάριο, Παπανικολάου, Δόσης (75’ Ζάχος), Αμπαδιωτάκης (75’), Λέκκας (46’ Αράπογλου)