Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ισθμιακός, που πέρασε με 0-1 από το Θώδειο Στάδιο, επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Οι «κυανόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν, κυρίως χάρη στο καλό τους πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έριξαν μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν και την πολύτιμη νίκη. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε κακή μέρα και παρότι, προσπάθησε στο β’ μέρος να επιστρέψει στο ματς, ήταν ανούσιος και προβλημάτισε με την εικόνα του.

Ο Ισθμιακός μπήκε δυνατά και απείλησε στο 20’ με την κεφαλιά του Εσμέτοβ να περνά άουτ. Στο 25’ από το γύρισμα του Γκαρμίρη, το πλασέ του Στρατίκη σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά, όμως, ο Στρατίκης σκόραρε με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Γκαρμίρη.

Στην επανάληψη, σταδιακά, ο Ισθμιακός έδωσε χώρο, θέλοντας να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και παράλληλα, να βγει στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός είχε κάποια διαστήματα πίεσης, αλλά ήταν φλύαρος, με προβλήματα στην ανάπτυξη του και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Στο 71’ ο Ισθμιακός βγήκε στην κόντρα με τον Ραχανιώτη, το πλασέ του οποίου, απέκρουσε ο Ελοκρανταμινέμ. Στο 85’ ο Ολυμπιακός έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του, με ένα γυριστό σουτ του Βαραβέρη, που απέκρουσε ο Καζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Ελοκρανταμινέμ, Μαυραγάνης, Στριμμενόπουλος, Βαραβέρης, Σμυρνής (18’ λ.τρ. Μαυρέλης), Παπαδημητρίου, Στουλίκα (48’ Δελώτας), Ντόντος, Γλυκοφρύδης, Σέγγας, Σαλοδημητρής (62’ Λόντρας)

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Καζής, Παντελέου (82’ Παλιογιάννης), Τσάαβα, Εσμέτοβ, Σοφός, Φίλης, Αγγέλου, Στρατίκης, Γκαρμίρης (75’ Ζήσης), Βασίλας, Παπαηλίου (55’ Ραχανιώτης)