Ο Άρης Βοχαϊκού πέρασε νικηφόρα με 0-2 από το Σπαθοβούνι, κόντρα στην τοπική ομάδα και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες είχαν προβλήματα και παρατάχθηκαν με απουσίες, με τον Άρη να είναι καλύτερος και να φτάνει στην πρόκριση, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δελή, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα, με το Σπαθοβούνι να παλεύει, παρότι από το 18’ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, όταν ο Βασίλης Δελής έκανε το 0-1.

Ο ίδιος στο 43’ έγραψε το 0-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη του Άρη.  Στο β’ μέρος, σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τον Άρη να είναι πιο απειλητικός χωρίς όμως, να αλλάζει κάτι στο σκορ.

Στο 60′ ο Τάλιος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Β. Δελή για τον Άρη και έκατσε κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ζιούβα να παίζει μέσα στο υπόλοιπο του αγώνα, ενώ και το Σπαθοβούνι χρησιμοποίησε τον Καρατζάογλου στο β’ μέρος ως παίκτη και όχι ως τερματοφύλακα, ελλείψει άλλων επιλογών.

Διαιτητής: Ψυχογιός

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Λίτσας, Κόλλιας Κ., Δόσχωρης, Τσάαβα (40’ λ.τρ. Σκούπας), Σαϊσανάς Π., Γόγολας Ν., Γεροβασίλης, Κόλλιας Α., Κολιτάσιος (56’ Καρατζάογλου), Γόγολας Χ., Σιαμάς

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ: Ζιούβας, Ζαραλίγκας, Δημητρίου, Ρουτσάι, Καλαντζής, Κουτρουμπάνος, Δελής Κ., Ζυκάι, Δελής Β. (60’ Τάλιος), Καλλίρης Α. (46’ Μαυρονάσιος), Λίλιος (75’ Σούλι)