Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, το Σπαθοβούνι πέρασε νικηφόρα με 1-3 από τη Λαύκα και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λαύκα στάθηκε πολύ καλά και έβαλε δύσκολα στο Σπαθοβούνι, που δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων αγώνων, δείχνοντας να επηρεάζεται και από τον ξερό αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με τον Τάσο Στεργιόπουλο, όμως, το Σπαθοβούνι αντέδρασε και ανέβασε στροφές. Στο 35’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μαρκόπουλο και στο 42’ πήρε προβάδισμα με πέναλτι του Μαγγίνα. Απόφαση που αμφισβήτησε η Λαύκα, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Στην επανάληψη, το Σπαθοβούνι είχε τον έλεγχο, όμως, με το ρευστό 1-2, η Λαύκα ήταν επικίνδυνη και απείλησε στο 85’ με τον Στεργιόπουλο. Τελικά τρία λεπτά πριν το φινάλε, ο Νίκος Σαϊσανάς έγραψε το τελικό 1-3 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ: Δώρης, Κουλούκης (70’ Τζενεράλης Π.), Λαμπρόπουλος Σ., Δελώνας, Αντωνόπουλος (48’ Λαμπρόπουλος Κ.), Λάλος (60’ Κασιαλμάς), Στεργιόπουλος, Πιτσούνης (80’ Κλώνης), Στεμπίλης, Μαστοράκης, Τζενεράλης Κ.

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καραμήτος, Κλουβιδάκης, Στεργιόπουλος Δ. (83’ Δημακόπουλος), Αργυρόπουλος, Σαϊσανάς Π. (73’ Γόγολας Ν.), Μαγγίνας, Γεροβασίλης, Σαϊσανάς Ν., Στεργιόπουλος Γ., Γεώργαρης Γ., Μαρκόπουλος