Επιστροφή στις νίκες για τον Πέλοπα που επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του Ισθμιακού. και έφτασε τους 34 βαθμούς.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Κιάτου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στον Ισθμιακό, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Πέλοπας κατάφερε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα, καθώς στο 10’ έφτασε στο 0-1, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Πεθαίνου και προβολή του Πράττου. Το γκολ επηράσε τους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσε να βρουν ρυθμό στη συνέχεια και να αντιδράσουν επί της ουσίας.

Ένα καλό σουτ του Αργύρη Αράπογλου στο 38’ που πέρασε άουτ ήταν η μόνη απειλή από πλευράς Ισθμιακού. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που έλεγξαν τον ρυθμό, έγιναν απειλητικοί σε 2-3 περιπτώσεις ακόμη με τους Πράττο και Λέσι.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο β’ μέρος, καθώς ο Ισθμιακός ήταν μέτριος και ακόμη και στα διαστήματα που είχε κατοχή μπάλας, του έλειψε η ουσία. Ο Αράπογλου ήταν ο μόνος που έγινε επικίνδυνος και είχε δύο σουτ που εξουδετέρωσε ο Ριζάι.

Ο Πέλοπας με καλύτερη κυκλοφορία, εκμεταλλεύθηκε τους κενούς χώρους, έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 80’. Από ασίστ του Πράττου, ο Πετρόπουλος μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (0-2), στην επιστροφή του στη δράση, μετά από 3 μήνες.

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Λάτσας, Στρατίκης, Δημαράκης (60’ Αγγέλου), Εσμέτοβ, Σπυρόπουλος, Γκούμας, Φίλης, Οικονόμου (78’ Βράζιος), Αράπογλου Αντ. (72’ Καλιοτζής), Τσαουσάι, Αράπογλου Αργ.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Παλογιαννίδης, Μιχαλόπουλος, Τουμπανάκης, Σταύρου, Βράζιος, Μέμα, Πεθαίνος (75’ Πετρόπουλος), Αναστασιάδης (88’ Κοΐνης), Πράττος, Λέσι