Έως τις 11 Απριλίου παρατάθηκε η απαγόρευση λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων γυμναστικής και αθλητικών ομίλων, σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης.

«Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με την παρ 2. του αρ. 2 της νεότερης υπ.αρ 21268/2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1081/Β/28-3-2020) αποφασίστηκε η “προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 28.3.2020 έως και 11.4.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 26.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής καθώς και των αθλητικών ομίλων», αναφέρει η σχετική απόφαση.

Αρχικά, η πρώτη απόφαση αναστολής λειτουργίας συλλόγων και αθλητικών εγκαταστάσεων είχε παρθεί έως και τις 27 Μαρτίου. Πλέον, τα μέτρα ισχύουν έως και τις 11 Απριλίου, οπότε και αναμένεται νέα απόφαση.

Όπως έχουμε επισημάνει και βάσει των όσων αναφέρουν όλες οι κυβερνητικές πηγές, πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως τον Απρίλιο δεν θα υπάρξει καμία αθλητική δραστηριότητα. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Κυβέρνηση για τον Μάιο, πάντα σε συνάρτηση με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.