Ο Αντώνης Ηλίας θα ανήκει για άλλη μια χρονιά στο προπονητικό δυναμικό της ΕΠΣ Κορινθίας.

Για 4η συνεχόμενη σεζόν, ο έμπειρος τεχνικός θα είναι στο τιμόνι της μίας εκ των δύο Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ και κατά πάσα πιθανότητα στην Κ15, η οποία και θα συσταθεί εκ νέου από την ΕΠΟ, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μόνο το 2006.

Η άλλη κατηγορία θα είναι η γνωστή Κ14 με γεννηθέντες του 2007- 2008, ενώ αναμένεται να καταργηθεί η κατηγορία Κ12.

Με γραπτή δήλωση που έστειλε «stisentra» ο Ηλίας ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της Ένωσης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και εξέφρασε την πίστη του για επιτυχίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο Μιχάλη Τσιχριτζή και το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την εμπιστοσύνη τους που έχουν στο πρόσωπό μου να είμαι στο τιμόνι των Μικτών για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Τους υπόσχομαι ότι και σ’ αυτή την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχίζω μαζί με τα παιδιά να κάνουμε επιτυχίες για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των Μικτών Τάκη Σταύρου, τον συνάδελφο Γιάννη Αλεξόπουλο για τη συνεργασία και επίσης τους ακούραστους για πολλά χρόνια συνεργάτες στις Μικτές, Γιάννη Ναυτόπουλο και Λουκά Βλάχο, τους οποίους πιστεύω ότι θα είναι και πάλι μαζί μου στην προσπάθεια να συνεχίσουμε με επιτυχία αυτό που μας έκοψε την περασμένη περίοδο η πανδημία».