Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου υπέβαλε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Με επιστολή που απέστειλε ο Γιαννόπουλος εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του από τη θέση του αντιπροέδρου, που έχουν να κάνουν κυρίως με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Γιαννόπουλου:

Προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. ΠΑΟ Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Ξυλόκαστρο 10/3/2022

«Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου και από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, διαπίστωσα ότι το διοικητικό συμβούλιο κατά τη λήψη αποφάσεων δεν διακατεχόταν από πνεύμα συλλογικότητας, ομαδικότητας και διαφάνειας στις διαδικασίες (οικονομικά και διαδικαστικά θέματα). Τα ερωτήματα παρέμεναν αναπάντητα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της εκλογής του νέου Δ.Σ., χωρίς καμία προφορική ή έγγραφη ενημέρωση.

Κορυφή του παγόβουνου, που με οδήγησε στην απόφαση της παραίτησής μου, είναι αφενός μεν η αυθαίρετη απόφαση του Πρόεδρου να προβεί στην απόλυση του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου προπονητή της ομάδας χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ, αφετέρου δε το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για τη πρόσληψη νέου προπονητή, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. πλην του προέδρου ψήφισαν αρνητικά, αυτός προχώρησε στην πρόσληψή του, ενεργώντας για ακόμα μια φορά κατά παράβαση των όρων του Καταστατικού.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της πόλης μου και απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία. Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για την ομάδα του Ηρακλή όσο και για τις Ακαδημίες».

Παναγιώτης Γ. Γιαννόπουλος