Ο ΑΟ Μαψού επικράτησε 5-1 του Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης στο γήπεδο της Κλένιας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια και «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκαν 3-0, με τον Ποσειδώνα πάντως, να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Λάσκου για τον καταλογισμό τριών πέναλτι σε βάρος του.

Ο Σπύρος Γεώργαρης άνοιξε το σκορ με πέναλτι, για να έρθει το 2-0 με σκόρερ τον Βασίλη Μπέκο και να κλείσει το ημίχρονο, με το γκολ που πέτυχε ο Πάνος Σιδηρόπουλος.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-0 με πέναλτι του Μπέκου, για να μειώσει το σκορ ο Ποσειδώνας με τον Μεσίνη. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Κανελλάκης με το τρίτο πέναλτι των γηπεδούχων.

Στον Ποσειδώνα είναι πυρ και μανία με τον Λάσκο, καθώς θεωρούν αυστηρά τα δύο πρώτα πέναλτι και ανύπαρκτο το τρίτο. «Λυπάμαι πολύ για τη σημερινή διαιτησία. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός απέναντι στα νεανική ομάδα του Ποσειδώνα, αλλά ούτε και προς το πρόσωπο μου. Μια φορά διαμαρτυρήθηκα στον διαιτητή για μια αγκωνιά σε παίκτη μου και με απείλησε πως θα με αποβάλλει», δήλωσε ο προπονητής του Ποσειδώνα, Αντώνης Ηλίας.

ΑΟ ΜΑΨΟΥ: Κανελλάκης, Ντάσης, Οικονόμου, Παπαφίλης, Αναστασόπουλος, Κατίρα, Σιδηρόπουλος, Μπέκος, Γεώργαρης Θ., Γεώργαρης Σ., Γεώργαρης Β. (46’ Μαρμαράς)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ: Βλάχος, Βίρλας, Μόσχος, Βαρδάκης, Μπεκιάρης, Κατσούκης, Μέτσο, Παναγιωτόπουλος, Παπαφίλης, Καραγκούνης, Γιαννιδάκης. Έπαιξαν και οι Μεσίνη, Τσάκωνας, Κούτρας, Ρούπας.