Την ήττα με 3-1 γνώρισε στο Ζηρίνειο ο ΑΣΠ Κόρινθος από τον ΖΑΟΝ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Η ομάδα της Κορίνθου πήγε στη Κηφισιά με σημαντικά προβλήματα, καθώς πέρα από τις μόνιμες απουσίες των Μαργαρίτη, Λαγουδάκη, οι Λιουτίκοβα και Μιχαλά αντιμετώπισαν προβλήματα και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Παρά τις απουσίες, ο ΑΣΠ στάθηκε αρκετά καλά και έδειξε θετικά στοιχεία απέναντι στον 3ο της βαθμολογίας, ΖΑΟΝ. Μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ το οποίο, κατέκτησε με 23-25, αλλά στη συνέχεια, η γηπεδούχος ομάδας έδειξε πιο δυνατή.

Ισοφάρισε σε 1-1 (25-17) και πήρε με 25-21 το κρίσιμο 3ο σετ, στο οποίο, ο ΑΣΠ πάλεψε πολύ, αλλά το έχασε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Στο 4ο σετ, ο Ανδρεόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλητρίες και ο ΖΑΟΝ έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ, το πήρε με 25-13, για να φτάσει έτσι στη νίκη με 3-1.  

Παρά την ήττα ο ΑΣΠ Κόρινθος άφησε θετικά μηνύματα με την απόδοσή του και δείχνει ικανός για μια καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-21, 25-13

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παναγοπούλου, Αποστολάκη, Αλατζάκη, Πατουχέα, Γιώτα, Βακάλογλου, Ελευθερίου, Νακοπούλου (L), Δέδε, Μπιτούνη, Λιουτίκοβα, Μιχαλά.