Στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα λάβει μέρος η Προοδευτική Περιγιαλίου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό, η ομάδα είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Β’ Κατηγορία μετά την αναδιάρθρωση ωστόσο, αποφασίστηκε να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ’, καθώς δεν βρέθηκαν οι οικονομικοί πόροι για να παίξει στη παραπάνω κατηγορία.

Η Προοδευτική θα δημιουργήσει και Ακαδημία Ποδοσφαίρου, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, με υπεύθυνο τον Χρήστο Μίχο.

Με δήλωσή του στην σελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος Γιώργος Ζιαζιάς γνωστοποίησε όλες τις αποφάσεις της διοίκησης. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από πολλή δουλειά ενός μήνα και με μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση του Σωματείου σχεδόν από το μηδέν μπορούμε πλέον να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας το ανδρικό της τμήμα και θα φτιάξει και μια ακαδημία για τους μικρούς μας φίλους και μελλοντικούς παίκτες στην ανδρική ομάδα ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια από τότε που οι ακαδημία ήταν στο παλιό κροκύδειο πίσω από το δημαρχείο Περιγιαλίου με Χρήστο Καπετανοπουλο.

Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον μέλος της Διοίκησης Χρήστος Μίχος θα είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών. Επίσης Γυμναστής αναλαμβάνει ο Πανουτσόπουλος Χρήστος και την ακαδημία και την ανδρική ομάδα. Σε ρόλο προπονητή θα είναι ο Γιώργος Πολυδωρόπουλος ένα εξαιρετικό ταλέντο που έχει παίξει σε πολλές ομάδες και όχι μόνο του νομού μας. Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και καλή αρχή με υγεία!!!».