Το «μπαμ» της 20ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας έγινε στην Κλένια, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 5-4 του Άρη Βοχαϊκού, στο καλύτερο ματς της φετινής σεζόν.

Η Κλένια που δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά, έχει πλέον, ανακάμψει και βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες. Το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Ρέμμα πατά πάνω σε γερές βάσεις, αποπνέει υγεία και κυρίως αποτελείται από νεαρά παιδιά του χωριού. Η νίκη επί του Άρη ήταν η 3η συνεχόμενη και 4η στα τελευταία 5 παιχνίδια και έφερε την Κλένια στους 26 βαθμούς και την 9η θέση.

Ο Ρέμμας βρίσκεται για 4η χρονιά στον πάγκο του συλλόγου και εξ’ αρχής γνώριζε πως η φετινή σεζόν θα ήταν ιδιαίτερη. Και αυτό διότι διαμορφώθηκε ένα νέο ρόστερ με μόλις 4 έμπειρους ποδοσφαιριστές και τους υπόλοιπους να είναι κάτω των 22 ετών. Οι περισσότεροι παίκτες είναι ηλικίας 14 έως 19 ετών!

«Χρειάστηκε χρόνο για να δέσει η ομάδα, γι’ αυτό και βρέθηκε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Μπορεί να είχαμε καλή απόδοση, αλλά μας έλειψαν τα αποτελέσματα, κυρίως λόγω απειρίας», επισήμανε ο Ρέμμας, που με την προσθήκες των Δήμα και Ρεκλείτη μετά τα Χριστούγεννα, συν την ωριμότητα που απέκτησαν οι πιτσιρικάδες, είδε και τα αποτελέσματα να έρχονται.

«Τα νεαρά παιδιά απέκτησαν εμπειρίες, ωριμότητα μέσα από τους αγώνες και πλέον, μπορούν και διαχειρίζονται καλύτερα τα παιχνίδια. Οι νίκες άλλαξαν και τη ψυχολογία της ομάδας και πλέον, το πλάνο βγαίνει στο γήπεδο. H ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, έχει ουσία και δεν φοβάται κανένα αντίπαλο, όπως έδειξε και στον αγώνα με τον Άρη Βοχαϊκού», σχολίασε ο τεχνικός του συλλόγου.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι μια οικογένεια, απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, με αγάπη και ζήλο για την ομάδα. Το νεανικό ρόστερ, το καλό κλίμα, η συνεχής βελτίωση καθώς και το ότι στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αποτελούν τα εχέγγυα για το μέλλον της ομάδας.

Αναφορικά, με τον φετινό στόχο, ο Ρέμμας επισήμανε: «Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε θέσει ως στόχο μια θέση από το 4 έως το 10. Πλέον, έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θέλουμε να τερματίσουμε από την 6η έως την 8η θέση και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».