Ο Σαρωνικός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα ωστόσο, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για οδηγήσει την ομάδα στην ανάκαμψη.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις προκάλεσαν αίσθηση, καθώς ο σύλλογος έβαλε στο ρόστερ του σημαντικούς ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Το διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αίαντα Σαλαμίνας με την απόκτηση των Λευτέρη Ράμφου και Γιώργου Παπαμιχαήλ, αλλά και η προσθήκη του Μάριου Κοβιού από την Κόρινθο, ήταν τρεις δυνατές κινήσεις από πλευράς Σαρωνικού.

Η διοίκηση έδειξε τη δυναμική της ψωνίζοντας από το… πάνω ράφι και στο Γαλατάκι υπάρχει πλέον, πίστη πως θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και ο Σαρωνικός θα αλλάξει άμεσα στόχους, κοιτάζοντας ψηλότερα.

Ποιότητα και  εμπειρία

Ράμφος, Παπαμιχαήλ και Κοβιός αποκτήθηκαν για να δώσουν ποιότητα και εμπειρία στον Σαρωνικό.

Οι δύο πρώτοι είχαν εξαιρετική παρουσία στον Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές με σημαντική προσφορά στο σύλλογο στην πορεία της ανόδου στη Γ’ Εθνική την περσινή σεζόν. Ο Ράμφος είναι ένας ικανός επιθετικός, ο οποίος έχει σημειώσει πολλά γκολ στη καριέρα του, όχι μόνο με τον Αίαντα, αλλά και σε άλλους συλλόγους (Μεγαρικό, Αμπελακιάκο), με καλύτερο απολογισμό τα 31 γκολ με τον Ποσειδώνα Τσικαλαρίων στην Κρήτη.

Εξίσου καλός επιθετικός και δεινός σκόρερ είναι και ο Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής Πειραιά, με σπουδαία πορεία στον Αίαντα, αλλά και σε ΑΕ Περάματος, ΑΕ Σαλαμίνας (61 γκολ σε 3 σεζόν) και Σαλαμινομάχους.

Αναφορικά με τον Κοβιό, έχει παίξει αρκετά χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, διαθέτει ηγετικό χαρακτήρα και αποκτήθηκε για να βοηθήσει και τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Στο Γαλατάκι ποντάρουν πολλά στις 3 συγκεκριμένες μεταγραφές, καθώς θεωρούν πως οι ικανότητες τους, η ποιότητα και οι παραστάσεις που έχουν, θα δώσουν στον Σαρωνικό πολύτιμες λύσεις και κυρίως την ώθηση που χρειάζεται για να ανακάμψει αγωνιστικά.