Ο Παναγιώτης Τσιάμης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Πετρίου.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» βρήκε στο πρόσωπο του Τσιάμη τον αντικαταστάτη του Αποστόλη Καρυώτη και ανακοίνωσε τη συμφωνία.

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τσιάμη!

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Θύελλας Πετρίου και του ευχόμαστε καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Τσιάμης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία με τη Θύελλα, ενώ στάθηκε στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας, καθώς και στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

«Η Θύελλα είναι μια καλή ομάδα, σταθερή στην κατηγορία εδώ και χρόνια. Έχει μια σταθερή, οργανωμένη διοίκηση με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, την υπηρετούν με συνέπεια και παρέχουν τα πάντα. Η συμπεριφορά των ανθρώπων της Θύελλας με κέρδισε και με έκανε να αποδεχθώ την πρότασή τους», τόνισε ο νέος τεχνικός της Θύελλας, για να προσθέσει:

«Η Θύελλα διαθέτει ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Θεωρώ πως και στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών, θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε κάποιες αδυναμίες και με το νέο έτος να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη πιο δυνατή».