Ο Σωκράτης Πέτρου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Ακαδημιών του Σαρωνικού.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον ικανό τεχνικό, ο οποίος έχει σημαντική πορεία σε επίπεδο Ακαδημιών και επιλέχθηκε για να θέσει σε νέα βάση τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Σαρωνικού:

«Ο Α.Σ. Σαρωνικός Γαλατακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία πρόσληψη στο πόστο του προπονητή των ακαδημιών της ομάδας μας, τον κο Σωκράτη Πέτρου.

Ο κος Πέτρου ήρθε στην ομάδα μας, έπειτα από πολλές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής, στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας (Α,Β Εθνική), όντας μια περίοδο και παίκτης της Ξάνθης, ενώ τώρα ως προπονητής έχει την δική του ακαδημία στο Λουτράκι.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, ενώ να σημειωθεί πως για πολλά χρόνια, κοουτσάριζε τις Ακαδημίες του ΑΟΛ.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα δε, είναι πως συνεργάζεται και με τις ακαδημίες της VENLO, γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαία δουλειά που κάνει ως προπονητής ακαδημιών.

Ο Σωκράτης Πέτρου ξεκινάει την πρώτη του προπόνηση με την ακαδημία της ομάδας μας την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο γήπεδο του Γαλατακίου.

Μην λείψει κανείς!

Ο νέος προπονητής της Ακαδημίας μας έχει έναν μόνο στόχο: Να ξεδιπλώσει το ταλέντο των παιδιών μας και να γαλουχήσει την νέα ποδοσφαιρική γενιά του τόπου».