Ο Κύψελος διεκδικεί ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου στην Α’ Κατηγορία και ελπίζει να πετύχει τον στόχο του στο φινάλε της σεζόν.

Ο δρόμος είναι δύσκολος για την ομάδα του Συνοικισμού, καθώς στα 8 ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καλείται να δώσει τρία ντέρμπι. Τα δύο εκτός έδρας, με Αγίους Θεοδώρους και Άρη Βοχαϊκού και το ένα εντός, απέναντι στον Ολυμπιακό Άσσου.

Ο Κύψελος είναι ο μόνος από τους διεκδικητές της ανόδου που θα δώσει τρία ντέρμπι ως το φινάλε. Το πρόγραμμα του είναι δύσκολο ωστόσο, στον Συνοικισμό ξέρουν καλά πως με νίκες στα μεγάλα ματς, θα βρεθούν πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Ο Κύψελος ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Άρη Βοχαϊκού στους 50 βαθμούς και ακολουθούν τον Ολυμπιακό Άσσου, που έχει 54, ενώ οι πρωτοπόροι Άγιοι Θεόδωροι με 59 βαθμούς, βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα στην άνοδο.

Τα ντέρμπι λοιπόν, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της άνοδου και οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν μέσα από αυτά, να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς, που θα τους φέρουν κοντά στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, καλούνται να «καθαρίσουν» χωρίς απώλειες τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κύψελου στο υπόλοιπο της σεζόν:

23η αγωνιστική
Άγιοι Θεόδωροι – Κύψελος
24η αγωνιστική
Κύψελος – Άγιος Γεώργιος
25η αγωνιστική
Κύψελος – Αετός Κρυονερίου
26η αγωνιστική
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού – Κύψελος
27η αγωνιστική
Κύψελος – Ολυμπιακός Άσσου
28η αγωνιστική
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου – Κύψελος
29η αγωνιστική
Κύψελος – Ασπρόκαμπος
30η αγωνιστική
Άρης Βοχαϊκού – Κύψελος