Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Άσσου, που χάρη σε ένα ξέσπασμα στο β’ μέρος, λύγισε με 3-0 την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου.

Ο Ολυμπιακός που παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος πήρε αυτό που ήθελε, απέναντι σε έναν δυνατό και καλά διαβασμένο Άγιο Γεώργιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως, στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, αφού οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους.

Με το 0-0 να μένει στο ημίχρονο, στην επανάληψη, το ματς απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Άσσος θέλησε να γίνει πιο επιθετικός, ενώ ο Άγιος Γεώργιος έψαχνε τη κόντρα. Απείλησε σε μια περίπτωση με τον Πετρόπουλο, ενώ ζήτησε και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Στριμμενόπουλο.

Στο 60’ ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση και άνοιξε το σκορ με τον Μπεχάρι. Το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους, που ανέβασαν στροφές και μέσα σε 15 λεπτά κλείδωσαν τη νίκη τους, με τον Άγιο Γεώργιο να παθαίνει αμυντικό μπλακ άουτ. Ο Σοφός έγραψε το 2-0 στο 65’ και στο 75’ ήταν η σειρά του Παπαφίλη να προσθέσει το όνομα του στους σκόρερ της αναμέτρησης. Μια περίπτωση πέναλτι ζήτησε και ο Άσσος μετά το 1-0 για χέρι αμυντικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ: Δανιήλ Ν., Παπασημάκης, Κλενιάτης (78’ Ανδρέου), Δανιήλ Β., Παπαφίλης, Καλαντζής (46’ Σαμπανλάρι), Ρουσίτα, Οτσαλάρ (76’ Αντωνόπουλος Γ.), Σοφός (75’ Γατσόπουλος), Ραπουσάι, Μπεχάρι

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γιανίλα, Παπαγεώργης, Ζερβάκος, Βρύνιος, Πετρόπουλος, Στρούμπας, Σίνα, Πλάκαλι, Στριμμενόπουλος, Κουρούμπαλης, Σουφρίλας. Έπαιξαν και οι Τσιλιγγίρης, Διονέλης Α., Χουρσαλάς, Μπέκος.