Συναρπαστικό ματς στο Ζευγολατιό, με τον ΑΟ Λαύκας να παίρνει τη νίκη με 2-3, κόντρα στους Νέους Στιμάγκας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη των αντιπάλων τους. Αντίθετα, η Στιμάγκα που είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να της έχουν δώσει ακόμη και τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πιο επικίνδυνοι, αλλά τους έλειψε το γκολ. Αντίθετα, η Λαύκα βρήκε δίχτυα δύο φορές. Αρχικά με τον Αντωνόπουλο στο 15’ και εν συνεχεία στο 32’ με τον Μαστοράκη, ο οποίος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη, η Στιμάγκα μπήκε πολύ δυνατά και μείωσε στο 55’ με τον Σκευοφύλαξ. Στο 67’ ο Στεφανιδέλης έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους, που πίεσαν στη συνέχεια για την ανατροπή, χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους με τον Χούσα.

Τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως, ο Καλύβας με ωραία προσπάθεια και πλασέ «κρέμασε» τον Δαρδάνη, για να χαρίσει έτσι τη νίκη στη Λαύκα με 2-3.

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Δαρδάνης, Σακίρι (80’ Τσιράκου), Καλούσης, Μπαλαφούτας, Λαλιώτης, Μπράβος, Χούσα, Γιαννακόπουλος (68’ Σακελλαρίου), Μελέτσης (54’ Στεφανιδέλης), Σκευοφύλαξ, Πλασσαράς

ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ: Κασμάς, Κουλούκης Δ., Λαμπρόπουλος Σ. (70’ λ.τρ. Τζελέπης), Δελώνας, Στεργιόπουλος, Λαμπρόπουλος Κ., Μπούρης (55’ λ.τρ. Καλύβας), Αντωνόπουλος, Μαστοράκης, Πιτσούνης (50’ λ.τρ. Κουλούκης Κ.), Τζενεράλης