Ο Σπύρος Πιέρρος αποτελεί το νέο πρόσωπο που θα συμπορευθεί με την παράταξη «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο».

Η υποψηφιότητα του Πιέρρου ανακοινώθηκε επίσημα και πρόκειται για το τρίτο μέλος του συνδυασμού του Γιώργου Τριαντάφυλλου εν όψει των εκλογών της ΕΠΣΚ, μετά τους Θανάση Καραχρήστο και Χρήστο Αναγνωστόπουλο.

Με καταγωγή από τη Νεμέα, ο Πιέρρος είναι οικονομολόγος – λογιστής με σημαντική δράση στα κοινά του τόπου του και της Κορινθίας, καθώς και ένας από τους ικανούς παράγοντες του Παννεμεατικού την τελευταία πενταετία, έχοντας πλέον το πόστο του Υπεύθυνου των Ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για τον Πιέρρο:

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΕΡΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Το ταξίδι στο Όνειρο, συνεχίζεται. Ένας ακόμα εξαιρετικά νέος άνθρωπος, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις, τις ιδέες και την αγάπη του για το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, μαζί μας.

Το όραμα για την ανάπτυξη στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, με εξαιρετική τιμή και χαρά, ανακοινώνει την συμμετοχή στου Σπύρου Πιέρρου, στην προσπάθεια για την μεγάλη αλλαγή στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Επιστήμονες αλλά και παράγοντες σαν τον Σπύρο Πιέρρο, δημιουργούν σε όλους μας μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά πολύ βαθύ χρέος προς το μέλλον, ενός αθλήματος, που βρίσκεται καιρό τώρα, στην μιζέρια και την απαξίωση.

Σε ευχαριστούμε Σπύρο για την εξαιρετική τιμή που μας κάνεις και σου ευχόμαστε, Καλό αγώνα!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΕΡΡΟΣ Οικονομολόγος – Λογιστής Α’ Τάξης, γεννήθηκε στην Νεμέα Κορινθίας το έτος 1980.

Απόφοιτος της Σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το έτος 2007 είναι ιδιοκτήτης Λογιστικού και Ασφαλιστικού Γραφείου στη Νεμέα. Από το έτος 2017 μέχρι σήμερα διατηρεί γραφεία υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ στο Νομό Κορινθίας καθώς και γραφείο σύνταξης και υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Νεμέα.

Την περίοδο 2017-2019 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του 11ου τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «Αθλητικού Συλλόγου Νεμέας» και από το έτος 2015 εως και το 2019 εκτελούσε  χρέη Γενικού Γραμματέα του Π.Α.Σ. Παννεμεατικός.

Από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα είναι  Υπεύθυνος Ακαδημιών του Π.Α.Σ. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ.