Την ήττα μς 1-3 σετ γνώρισε ο ΑΣΠ Κόρινθος από τους Μακεδόνες Αξιού, για την 17η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.
Η ομάδα της Κορίνθου δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος.
Απέναντι στους Μακεδόνες, ο ΑΣΠ βρέθηκε πίσω με 0-1 σετ, για να αντιδράσει στη συνέχεια και να κάνει το 1-1, παίρνοντας το 2ο σετ με 25-21. Η συνέχεια ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη, καθώς η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση της, έκανε αρκετά λάθη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τα άλλα δύο σετ.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Κορίνθου, για τη στήριξη.
«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας, που παρόλα τα ατυχή αποτελέσματα είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Η παρουσία τους στους επόμενους εντός έδρας αγώνες, είναι αναγκαία και πολύτιμη για την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Τα σετ: 17-25, 25-21, 14-25, 12-25
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παναγοπούλου, Αποστολάκη, Αλατζάκη, Πατουχέα, Λιουτίκοβα, Γιώτα, Ελευθερίου, Νακοπούλου (λ), Βακάλογλου, Μιχαλά, Δέδε, Μπιτούνη
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: Μητακίδου, Τζειρανίδου Δ., Τσοχατζή, Τσιμαφέγιεβα, Δήμου, Δορούκα / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Σ., Παπαζή