Ευχάριστα νέα για τον Παμβοχαϊκό, καθώς μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, το βράδυ της Τετάρτης (22/7), προέκυψε νέα διοίκηση.

Το νέο 9μελες Δ.Σ. θα συνεδριάσει άμεσα, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία να τρέξει όλα τα θέματα, που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέλου Βόχας, Ανδρέας Σιάχος, καθώς ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Θανάσης Μανάβης δεσμεύτηκαν να συζητήσουν με τη νέα διοίκηση και να στηρίξουν την προσπάθειά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λευκός καπνός βγήκε σήμερα κατά την έκτακτη γενική Συνέλευση του Παμβοχαϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Τριαντάφυλλος.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Κος Σιάχος Ανδρέας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κος Μανάβης Αθανάσιος μετά από προτροπή του απερχόμενου Προέδρου, συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν ότι θα κουβεντιάσουν με την νέα διοίκηση  και θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα του Παμβοχαϊκού.

Έθεσαν υποψηφιότητα και έλαβαν ψήφους με αλφαβητική σειρά:

Δαληβίγκας Παναγιώτης 8
Καλλίρη Δήμητρα 9
Κοϊνη-Λολίτσα Ευγενία 11
Κρεμασμένος Αθανάσιος 10
Μιχαλοπούλου- Εικοσιδέκα Παναγιώτα 9
Παπαδημητρίου Άνκα 9
Πρεδάρης Βασίλειος 2
Σιάχος Ανδρέας 3
Σπηλιώτη Ερατώ 9
Σταμπεδακης Ιωάννης 11

Εκλέγονται οι πρώτοι 9

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. Η οικογένεια του Παμβοχαϊκού εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην νέα διοίκηση».