Με εντυπωσιακές κινήσεις συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΣΠ Κόρινθος.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση της Πηνελόπης Νώτη, η οποία την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανναξιακό.

«Ο ΑΣΠ Κόρινθος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Πηνελόπη Νώτη. Η 23χρονη ακραία/ διαγώνια με ύψος 1.87 πού πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού, είναι το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του Συλλόγου μας.

Η Πηνελόπη θα ενισχύσει σημαντικά την επίθεση βοηθώντας και αυτή στην επίτευξη των στόχων μας, για μια επιτυχημένη πορεία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Preleague», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Απ’ την πλευρά της, η Νώτη στις πρώτες δηλώσεις της επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς και τον προπονητή κ. Ανδρεοπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και το μεγάλο ενδιαφέρον τους. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο σε ατομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Πήρε και Καραβοκύρη

Στον ΑΣΠ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και η 20χρονη λίμπερο, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη.

«Ο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Καραβοκύρη.

Η 20χρονη λίμπερο με ύψος 1,63 εντάσσεται στο γυναικείο ρόστερ, θωρακίζοντας την άμυνα και υποδοχή μας, με σκοπό να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας για μια επιτυχημένη πορεία στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της PRELEAGUE», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε να έρθω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Κορίνθου την φετινή χρονιά. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες», δήλωσε η Καραβοκύρη.