Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει το Σπαθοβούνι, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του ΑΟ Λεχαίου.

Το Σπαθοβούνι εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Μαψού στη Λυκοποριά και πλέον, οδηγεί την κούρσα στη Γ’ κατηγορία, με συγκομιδή 41 βαθμών.

Απέναντι στο μαχητικό ΑΟ Λεχαίου, που πήγε στο Σπαθοβούνι με 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και στάθηκε καλά, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν, χάρη στο καλό τους πρώτο 45λεπτο. Μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 8’ με τον Γεροβασίλη, για να έρθει το 2-0 στο 20’ με ωραίο απευθείας φάουλ του Μαρκόπουλου.

Στην επανάληψη, το Σπαθοβούνι έδειξε σημάδια χαλάρωσης και ο ΑΟ Λεχαίου που δεν παράτησε το ματς, έγινε επικίνδυνος χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να σκοράρει και να δώσει νέο ενδιαφέρον. Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καραγκούνη, ενώ ακολούθησε ένα καλό σουτ του Μάλλιου, που εξουδετέρωσε ο Καραμήτος.

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καραμήτος, Κλουβιδάκης (82’ Κολιτάσιος), Γεώργαρης Ι., Σαϊσανάς Π., Μαρκόπουλος, Μαγγίνας, Γεροβασίλης, Σαϊσανάς Ν., Στεργιόπουλος Γ. (88’ Αργυρόπουλος), Δημακόπουλος (46’ Κόλλιας), Γόγολας Ν.

ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ: Σούκουλης Τ., Λάμμας, Μάλλιος, Μερεμέτης Σ., Δρούσκας, Μαυρέλης, Μιχαήλ, Καλογράνης, Καραγκούνης, Κόσσιβας, Μηνάς