Το απόγευμα της Κυριακής (22/5) έπεσε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας, με τη Κλένια και τη Λυκοποριά να μοιράζονται τους βαθμούς, μετά το τελικό 2-2.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, η ζέστη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που έπαιξαν ανοικτά από το ξεκίνημα. Η Λυκοποριά πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με τον Βελή, για να απαντήσει η Κλένια στο 35’ με κεφαλιά του Βασίλη Ι. Σκούπα. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τον Γιώργο Σκούπα.

Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν καλές στιγμές στο ματς και στο 65’ η Λυκοποριά έφτασε στο τελικό 2-2, με το Βελή να σκοράρει ξανά. Ο ίδιος και ο Σταύρου είχαν δύο ευκαιρίες στη συνέχεια, η Κλένια είχε κι αυτή τις φάσεις της και σταδιακά ο ρυθμός να πέφτει, για να λήξει το ματς ισόπαλο.

** Η διοίκηση της Λυκοποριάς ευχαριστεί τη Κλένια για την άριστη φιλοξενία.

Διαιτητής: Σαββατιανός

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Μπακλώρης Λ., Βουκελάτος (46’ Σκούρτης Γ.), Σκούπας Γ., Μπαλής (46’ Μπίτζιος Β.), Σκούπας Β.Ι., Μπακλώρης Π. (65’ Ρουμελιώτης), Μακρής Γ. (65’ Μπίτζιος Χ.), Σκούπας Β.Π., Σκούρτης Λ. (60’ Παπαϊωάννου) Αντουλινάκης, Δήμας Σ.

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Γεωργίτσας, Ευθυμίου (82’ Καυκάς), Μερκούρης (46’ Σταύρου), Κασκαράς (70’ Μάργαζης), Τάφα, Μουσταφά, Παπαργυρίου, Μπακουλάρι (46’ Μούγιος), Δορμπαράκης, Παπαδημητρίου, Βελής