Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Δάφνη Πουλίτσας ισοφάρισε σε 2-2 την Αναγέννηση, στο γήπεδο του Ζευγολατιού και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 18’ με ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα του Παπαδόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 25’ σκόραρε με πέναλτι, το οποίο, κέρδισε ο Κεψαλάς.

Στην επανάληψη, η Δάφνη αντέδρασε και μείωσε στο 65’ με τον Παναγιώτη Κωνσταντίνου. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν, καθώς στο 94΄έφτασαν στην ισοφάριση, με απευθείας φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου.

Δυστυχώς, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Τρύφων Αλεξόπουλος της Δάφνη χτύπησε στον αγκώνα, ενώ ο Μαυρονάσιος της Αναγέννησης γύρισε το γόνατο και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά.

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Αλεξόπουλος Χ., Παπαγεωργίου, Νικολάου (34’ Κωνσταντίνου Π.), Καραθάνος, Μαρνέζης, Ντούλας, Κωνσταντίνου Α., Αλεξόπουλος Τ. (95’ Καλοπόδης), Σενής (52’ Κωνσταντίνου Κ.), Ντόκος, Αργείτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστορας, Καραπιπέρης, Μαυρονάσιος (18’ λ.τρ. Βογιατζής), Μουρίκης, Παπαδόπουλος (83’ Τούλιας), Κοντογιάννης, Πετούμενος, Παπαντωνίου, Κελλάρης (90’ Καργιώτης), Κακογιάννης (56’ Τουμπανάκης), Κεψαλάς