Εξαιρετική εμφάνιση για τη Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Κορινθίας, που επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πειραιά, το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2), στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου.

Η Μικτή Κορινθίας έκανε το «2 στα 2» στον 6ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων Κ17 και έδειξε τη δυναμική της. Παρότι υπήρχαν προβλήματα και ορισμένες σημαντικές ελλείψεις της τελευταίας στιγμής με κρούσματα κορονοϊού, η νίκη κόντρα στον Πειραιά ήρθε δίκαια και με καλή απόδοση.

Από το ξεκίνημα οι Κορίνθιοι μπήκαν αποφασισμένοι, επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο 25’ ο Γιάννης Βασίλας ήταν αυτός που σκόραρε για το 1-0. Η Μικτή Κορινθίας έλεγξε το παιχνίδι, λειτούργησε πολύ καλά τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά και θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ.

Ειδικά στο β’ μέρος, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπίμπα, Βασίλα και Βλάχο. Οι Πειραιώτες δεν απείλησαν, παρά μόνο με κάποιες στημένες φάσεις, που δεν δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα στον τερματοφύλακα Τουργέλη και την αμυντική γραμμή.

Το 1-0 ήρθε δίκαια και με καλό ποδόσφαιρο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση για την Μικτή Κ17 που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις τις σε έναν δύσκολο όμιλο, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η σύνθεση της Μικτής Κορινθίας: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος, Παλαιολόγος, Μπεκιάρης, Τσιράκης, Γεωργίου, Δαμουλιάνος Σ., Κορωνιώτης (55’ Κρίνης), Κακογιάννης (55’ Μπίμπας), Βασίλας, Βλάχος (82’ Θεοδωρόπουλος)