Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Μικτή Κ15 της ΕΠΣ Κορινθίας από την αντίστοιχη ομάδα του Πειραιά, στην αναμέτρηση της Τετάρτης (16/2), στο γήπεδο Τραγάνας στο Κιάτο.

Η Μικτή Κορινθίας έπαιξε καλή μπάλα, έλεγξε το ματς μέχρι το 70’ και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει τη νίκη, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, δύο λάθη στην άμυνα αποδείχθηκαν αρκετά για να έρθει η ήττα με 1-2.

Οι Κορίνθιοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλας έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια η Μικτή Κορινθίας είχε το πάνω χέρι, δημιούργησε τις ευκαιρίες, όμως, δεν μπόρεσε να βάλει ένα ακόμη γκολ.

Έτσι, στο τελευταίο 10λεπτο η Μικτή Πειραιά εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην άμυνα των Κορίνθιων και με δύο γκολ στο 75’ και στο 78’ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Η ήττα άφησε πίκρα στη Μικτή Κορινθίας, καθώς απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο, η εμφάνιση ήταν καλή, με πάθος, δύναμη και ωραίο ποδόσφαιρο, όμως, οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος της.

Η σύνθεση της Μικτής Κορινθίας: Γκίνι, Φιλιππάκης, Οικονόμου, Θελερίτης, Καρνασιώτης, Κωστόπουλος, Σώτος, Ζακούρας, Νικολάου, Κουτσουμπέλας, Καυκάς. Έπαιξαν και οι Πρόφκα, Κίτσος, Φειδάκης, Βασίλας, Πετρίδης.