Οι εκλογές στην ΕΠΟ και η αλλαγή διοίκησης διαφοροποίησαν τα δεδομένα για τη Γ’ Εθνική και πλέον, η επανέναρξη του πρωταθλήματος μεταφέρεται για την Κυριακή 11 Απριλίου.

Όπως είναι γνωστό, η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων είχε δώσει το ΟΚ για να γίνει η σέντρα την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου, όμως, οι εκλογές του περασμένου Σαββάτου (27/3) στην ΕΠΟ, φρέναραν τις εξελίξεις, καθώς δεν επικυρώθηκαν οι αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (2/4) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να έρθει σε σώμα το νέο Δ.Σ. Παράλληλα, αναμένεται να οριστούν και οι νέες επιτροπές της ΕΠΟ, ανάμεσα τους και η Επιτροπή Διοργανώσεων των πρωταθλημάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση είναι πιθανό να παρθούν οι αποφάσεις για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Η σέντρα θα οριστεί για τις 11 Απριλίου, ενώ θα τροποποιηθεί και η προκήρυξη. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε όλους τους ομίλους.

Εν συνεχεία οι 10 πρώτοι των ομίλων θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (Βορράς όμιλοι 1-5, Νότος όμιλοι 6-10) και θα δώσουν μονούς αγώνες, από όπου και θα προκύψουν οι 4 ομάδες (2 από κάθε γκρουπ), οι οποίες θα πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου.