Η Προοδευτική Περιγιαλίου επικράτησε 3-1 του Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης, στο γήπεδο του Λεχαίου και παρέμεινε γερά στο κόλπο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στον νεανικό Ποσειδώνα, που στάθηκε καλά και πάλεψε το ματς.

Η Προοδευτική πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, είχε τη κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές στο 25’ ο Βλάχος άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 35’ η απάντηση του Ποσειδώνα, με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μέτσο.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, βελτίωσαν την απόδοσή τους και χάρη σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο καθάρισαν τη νίκη. Ο Βλάχος και πάλι έγραψε το 2-1 στο 60’, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Αναγνωστόπουλος με πέναλτι στο 65’.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Ρωτίδης, Κορδαλής Δ., Κοντός, Κατσίγιαννης (46’ Αζεμάι, 70’ Γιαννόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Κορδαλής Ν. (73’ Πάβελ), Παππάς, Αγγελόπουλος, Κακολύρης, Βλάχος (78’ Ραυτόπουλος), Κακαζάνης

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ: Γιαννιδάκης, Βύρλας, Μόσχος, Βαρδάκης, Παπαφίλης, Κατσούκης, Μέτσο, Κούτρας Β., Σέλι, Μπεκιάρης, Τσάκωνας. Έπαιξαν και οι Κούτρας Π., Θεοδωρόπουλος, Γουδής.