Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Νεανίδων του ΑΣΠ Κόρινθος την παρουσία της στο Final Four της ΕΣΠΕΠ, καθώς επικράτησε 0-3 σετ του ΑΟ Αλκυών, στο κλειστό της Νεμέας.

Τα κορίτσια του Γιάννη Σούκουλη έπιασαν πολύ καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς η 15η Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Με πρωτοβουλία της ΕΣΠΕΠ για συμμετοχή όλων των ομάδων της Πελοποννήσου στην παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, ο ΑΣΠ Κόρινθος μοίρασε στην αντίπαλη ομαδα, στους διαιτητές και τους φιλάθλους χρυσοκίτρινες κορδέλες, που είναι το παγκόσμιο σύμβολο του παιδικού καρκίνου, συμμετέχοντας έτσι όλοι μαζί στην καθημερινή μάχη που δίνουν για να κρατηθούν στη ζωή αυτά τα παιδιά.

Οι αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος αφιερωσαν τον αγώνα και την νίκη τους σε αυτά τα παιδιά δίνοντας το μήνυμα: «TOGETHER FOR THE KIDS».

Τα σετ: 15-25, 24-26, 22-25

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Σούκουλης): Ελευθερίου, Πατουχέα, Δέδε, Νακοπούλου (L), Σκούρτη, Μπιτούνη, Γεωργαρη, Καραμάνου, Κεχρολόγου (L),Ντρίζα, Βάσση, Βενετσάνου, Θεοδοσίου, Λιάπη