Ο Κώστας Σορώτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟ Κορίνθου, τον οποίο και θα οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο σύλλογος της Κορίνθου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει βαρύ βιογραφικό και επιλέχθηκε ως η πλέον ιδανική λύση για να ηγηθεί της προσπάθειας στη Β’ Εθνική.  

Η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ:

«Στην Β’ Εθνική κατηγορία επιστρέφει τη σαιζόν 2020-2021 ο ΚΑΟ Κορίνθου, στόχος που επετεύχθη μέσα από σκληρή και στοχευμένη δουλειά σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε νωρίς κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.

Στη νέα αυτή σαιζόν τα δεδομένα της οποίας δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, ξεκινάμε έχοντας στο τιμόνι μας ένα σπουδαίο όνομα απο τον χώρο των προπονητών.

Ο διακεκριμένος, πολύπειρος και γνωστός για τις ομάδες υψηλού επιπέδου που χτίζει, Κώστας Σορώτος, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΚ μετά τις συζητήσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία με τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο κόουτς Σορώτος δεν χρειάζεται συστάσεις. Με “βαρύ” βιογραφικό και πείρα 40 χρόνων έρχεται στην Κόρινθο για να “χτίσει” το νέο ΚΑΟΚ, έχει ήδη ξεκινήσει να το κάνει. Η Κόρινθος τον καλωσορίζει!».

«Θα τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του ο Σορώτος στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΚΑΟΚ και έκανε λόγο για σκληρή δουλειά, εκφράζοντας τη πίστη του πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή, στην οποία εύχομαι να φανώ αντάξιος. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, καλύτερα να μιλάς με τη δουλειά σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο της Κορίνθου να αγαπήσει την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του ΚΑΟΚ.