Ο Δημήτρης Σκούρας και ο Μανώλης Σούλος θα πλαισιώσουν τον Βασίλη Τζαλακώστα στο τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σκούρα, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του γυμναστή, καθώς και τη παραμονή του Σούλου στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση για Σκούρα:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο γυμναστής έχει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Η σωματική υγεία, η απώλεια τραυματισμών, η μυική ανάπτυξη αλλά και μια σειρά από αρκετά ακόμη επιστημονικά θέματα, χρειάζονται τον άνθρωπό τους.

Στους «πράσινους» του Ξυλοκάστρου λοιπόν την ερχόμενη σεζόν καλώς ορίζουμε ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί και σε εμάς αλλά και στην Κορινθία γενικότερα. Ο Δημήτρης Σκούρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, έχει συνδέσει το όνομα του ως αθλητής, προπονητής, γυμναστής με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου από νεαρή ηλικία, ενώ τα διαπιστευτήρια του τα έχει δώσει ήδη ως γυμναστής και στον χώρο του ποδόσφαιρου.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευτυχείς που φέτος θα βρίσκεται μαζί μας. Δημήτρη, καλώς ήρθες!».

Η ανακοίνωση για Σούλο:

«Για πέντε χρόνια και πλέον είναι ο ηγέτης της Ακαδημίας του Ηρακλή. Μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταφέρει να διατηρούν μια σχολή πρότυπο για τα σύγχρονα δεδομένα του ποδοσφαίρου.

Ο Μανώλης Σούλος πέρα από ικανότατος διαχειριστής, έχει διαγράψει και επιτυχημένη πορεία ως προπονητής τερματοφυλάκων, με το όνομα του να είναι μάλλον το πλέον επιτυχημένο της γενιάς του στο Νομό. Με εξίσου δημιουργικό πέρασμα από ομάδες Γ’ Εθνικής, θα βρίσκεται και τη φετινή σεζόν στην προπονητικό τιμ του συλλόγου μας. Μανώλη συνεχίζουμε δυναμικά όπως εσύ ξέρεις, με υγεία και επιτυχίες!».

Έναρξη της προετοιμασίας

Το απόγευμα της Τετάρτης (29/7) ο Ηρακλής ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

«Προπονητικό τιμ και αθλητές δηλώνουν πανέτοιμοι για τις απαιτήσεις των καλοκαιρινών προπονήσεων και με χαμόγελο ετοιμάζονται να μπουν στον στίβο. Ευχόμαστε καλή αρχή, υγεία και καλή προετοιμασία!

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του ΑΟ Λυκοποριάς, για τη φιλοξενία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μας στο γήπεδο της Λυκοποριάς, καθώς όπως είναι γνωστό το «Σωτήρης Αγγελόπουλος» στο Ξυλόκαστρο ανακατασκευάζεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Ξυλοκάστρου.