Συναρπαστικό ματς στο Κιάτο, με τον Πέλοπα να παίρνει τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Ελλάδα Βέλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, κυριάρχησαν και έφτασαν στο 3-0, πριν συμπληρωθεί το ημίωρο. Ο Μπούκης άνοιξε το σκορ στο 4’ με κεφαλιά, για να γίνει το 2-0 στο 18’ με πέναλτι του Πράττου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο 27’ ο Πράττος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Ελλάς, που είχε ένα κακό πρώτο 45λεπτο, κέρδισε πέναλτι στο 42’, το οποίο εκτέλεσε ο Ζήσης, για να αποκρούσει ο Ριζάι. Στο επόμενο λεπτό, όμως, με κοντινό σουτ, ο Ζήσης μείωσε σε 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα της επανάληψης, έγραψε το 3-2 (52’), βάζοντας… φωτιά στο ματς.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, τα πάντα ήταν ρευστά, με ορισμένες καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πέλοπας είχε δοκάρι με τον Πράττο, ενώ το Βέλο φωνάζει για περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Παπαβασιλείου. Γενικότερα και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα για κάποιες αποφάσεις του Καρακάση.

Στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μιχαλόπουλος, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη οι Καρβέλης και Δημήτρι για διαπληκτισμό.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Κοκιούσης (86’ Μανθέλης), Μιχαλόπουλος, Τουμπανάκης, Παπαβασιλείου, Νάκος, Μέμα, Σελλάς (60’ Καρβέλης), Παλογιαννίδης, Μπούκης, Πράττος

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Τριαντάφυλλος, Βλάχος, Κόρρο, Τάλιος, Ντερβίσι, Ρούπας, Δημήτρι, Κολλιόπουλος (76’ Γιακούπι), Ζήσης, Ζάρκος, Μπουτσούκος (71’ Μηλιώνης)