Σπουδαία νίκη για το Σπαθοβούνι, που επικράτησε 3-2 της Κλένιας, σε ένα συναρπαστικό αγώνα, με ένα πολύ καλό δεύτερο 45λεπτο, στο οποίο, μπήκαν και τα πέντε γκολ.

Το Σπαθοβούνι εμφανίστηκε διαβασμένο, είχε πάθος, δύναμη και κάποιες μονάδες του σε πολύ καλή μέρα. Από την άλλη, η Κλένια βρέθηκε πίσω με 3-0, πληρώνοντας κάποια κενά στην άμυνά της ωστόσο, δεν τα παράτησε και λίγο έλειψε στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, το Σπαθοβούνι έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην επανάληψη. Στο 50’ ο Μιχάλαρος με ωραία ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ και στο 53’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκος Σαϊσανάς με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 70’ ήταν η σειρά του Νίκου Γόγολα να χριστεί σκόρερ για το 3-0.

Η Κλένια που είχε δοκάρι με τον Καμπά, μείωσε στο 76’ με τον Δήμητρη Τσουμάνη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 81’ έκαναν το 3-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Ρεκλείτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Μακρής. Η Κλένια προσπάθησε ως το φινάλε και πίεσε, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με Τσουμάνη και Ρεκλείτη.

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καλλιμάνης, Μιχαηλίδης (46’ Δόσχορης), Καραβοκύρης, Σαϊσανάς Π., Αντωνόπουλος, Πανταζής, Γόγολας Ν., Γεροβασίλης, Σαϊσανάς Ν., Στεργιόπουλος Γ., Μιχαλάρος (75’ Δημακόπουλος)

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Ρουμελιώτης, Καμπάς (75’ Κουρελιάς), Σκούπας Γ. (75’ Αντουλιδάκης) Σκούπας Β. Σκούρτης Γ., Σκούπας Β., Τσουμάνης Δ., Σκούρτης Σ., Δήμας, Μακρής, Ρεκλείτης