Ο Πανσολυγειακός πέρασε νικηφόρα με 2-4 από τη Λυκοποριά και πήρε την πρόκριση για τη β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Σε ένα ανοικτό ματς με καλά διαστήματα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε καλύτερη μέρα επιθετικά, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και έφτασαν στη δίκαιη επικράτηση.

Ο Πανσολυγειακός έδειξε θετικά στοιχεία, παρότι πήγε με ορισμένες σημαντικές απουσίες στη Λυκοποριά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’, όταν ο Κουτρούλης έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι που έδειξαν ένα έμπειρο σύνολο, είχαν δοκάρι με τον Σιώζο, όμως, έχασαν γρήγορα τους δύο στόπερ με προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που επηρέασε την αμυντική τους λειτουργία.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, για να ισοφαρίσουν στο 32’ με τον Κυριάκο Κλέττα και να προηγηθούν με την εκπνοή του α’ μέρους με τον Σωτήρη Τσίγκο. Στην επανάληψη, ο Πανσολυγειακός έκανε σωστή διαχείριση και βρήκε τους χώρους, για να σημειώσει άλλα δύο γκολ και να κλειδώσει την πρόκριση.

Στο 58’ ο Τούσουλης έκανε το 1-3, για να έρθει στο 70’ το 1-4 με ωραία ατομική ενέργεια και καλό τελείωμα του νεαρού Γιάννη Κλεμπετσάνη. Η Λυκοποριά που πάλεψε ως το τέλος, μείωσε στο 85’ με τον Σιώζο.

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Γεωργίτσας, Μαξούτης, Χαλαστάνης, Κοσμίδης (12’ λ.τρ. Χαραλάμπης), Αντωνόπουλος (26’ λ.τρ. Δρομπαράκης), Μερκούρης (62’ Παπαμεντζελόπουλος), Σιώζος, Κασκαράς, Αλεξόπουλος (46’ Μάργαζης), Παπαδημητρίου, Κουτρούλης

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Καρβούνης, Κλέττας Κ., Ρωτίδης Σ., Τσίγκος Μ., Τούσουλης, Κούτρας, Κλέττας Δ., Κλέττας Ν., Τσίγκος Σ., Τόπι (35’ λ.τρ. Φυταμπάνης), Κλεμπετσάνης