Το περασμένο Σάββατο (24/7) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Προόδου Αγίου Βασιλείου και μετά τις αρχαιρεσίες, προέκυψε η νέα διοίκηση.

Νέος πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε ο Αναστάσης Σχορετσανίτης, ενώ το Δ.Σ. απαρτίζεται συνολικά από 7 μέλη. Η νέα διοίκηση ευχαρίστησε την απερχόμενη και πλέον, προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, καθώς όπως έγινε γνωστό, σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για το τεχνικό επιτελείο, το ρόστερ και την Ακαδημία.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου και το νέο Δ.Σ.:

«Ο Μορφωτικός και Αθλητικός Όμιλος Αγίου Βασιλείου “Η Πρόοδος” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύνθεση του νέου συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την 24η Ιουλίου 2021.

Πρόεδρος: Αναστάσης Σχορετσανίτης

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Πίσσας

Ταμίας: Μιχάλης Οικονόμου

Γενικός Γραμματέας: Αγγελική Μπουταΐτη

Έφορος: Κωνσταντίνος Ταγαράς

Μέλη: Φώτης Μελέτης & Νίκος Μουζακιώτης

Το νέο συμβούλιο ευχαριστεί την απελθούσα διοίκηση και τονίζει πως  έχει ήδη καταρτίσει ένα εμπεριστατωμένο πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις που θα αφορούν το τεχνικό επιτελείο, το ρόστερ αλλά και το τμήμα Ακαδημιών που στόχος είναι να αποτελεί σε λίγα χρόνια το κόσμημα της Προόδου.

Ο σύλλογος δεν σταματά να δίνει αθλητική, αλλά και πολιτιστική πνοή στο χωριό, με τους ανθρώπους του να αποτελούν κρίκους μιας αόρατης αλυσίδας που ξεκινάει από την ίδρυση του το 1978 και συνεχίζεται αναλλοίωτη μέσα στις δεκαετίες».