Ο Αστέρας Κορίνθου γυρίζει σελίδα με στόχο να αλλάξει επίπεδο και να κάνει το παραπάνω βήμα, διατηρώντας παράλληλα, τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αστέρας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Σταύρο Μπινιάρη και Σπύρο Αργυρόπουλο, που αναλαμβάνουν καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και προπονητή, αντίστοιχα.

Η διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου αποφάσισε να «επενδύσει» στις γνώσεις και τα προσόντα των Μπινιάρη, Αργυρόπουλου, προκειμένου να «χτίσει» την ομάδα των επόμενων ετών και να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Αστέρα, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, με κύριους άξονες το «ευ αγωνίζεσθαι» και τη παραγωγή ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Το Δ.Σ του Αστέρα Κορίνθου  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με δύο εκ των κορυφαίων προπονητών του Νόμου μας κ. Μπινιάρη Σταύρο και κ. Αργυρόπουλο Σπύρο.

Μετά από μια σημαντική διαδρομή της ομάδας μας και έχοντας πάντα ως βάση την ειλικρίνεια, την προσφορά και την αθόρυβη παρουσία μας στον αθλητισμό και στα νιάτα, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα κάνοντας συνεργάτες υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως ίδιας φιλοσοφίας.

Ο Αστέρας Κορίνθου αλλάζει, έχοντας ως γνώμονα πάντα το “ευ αγωνίζεσθαι”και δημιουργώντας πρώτα αθλητές και ύστερα εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Κάτω από αυτό το πρίσμα έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με τους:

Σταύρο Μπινιάρη ως Τεχνικό Διευθυντή και τον Σπύρο Αργυρόπουλο ως προπονητή της ομάδας.

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, αν και η πορεία τους στο χώρο αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση γι’ αυτό. Καλή Ποδοσφαιρική Χρόνια».