Επιστροφή στις νίκες για την Κλένια, που επικράτησε 3-0 του Αστέρα Κορίνθου και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Δημήτρη Τσουμάνη. Στη συνέχεια, ο Μακρής δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Ραφτόπουλο. Ο Αστέρας που ήταν ανταγωνιστικός, έκανε πολύ καλό πρώτο μέρος, αντέδρασε και πήρε τα ηνία.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τη νωθρότητα της Κλένιας, βγήκαν μπροστά και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Ανδριανόπουλο, Βασίλα και Στριμμενόπουλο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπακλώρη.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ωστόσο, ανήκε ξανά στην Κλένια, που μπήκε πιο δυνατά και πιο συγκεντρώμενα και μέσα σε λίγα λεπτά κλείδωσε το τρίποντο. Ο Γιάννης Μακρής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 50’ και στο 60’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το τελικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό στη συνέχεια, καθώς ο Αστέρας δεν είχε το κουράγιο να αντιδράσει και δεν απείλησε. Μακρής και Ρεκλείτης σπατάλησαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες, ενώ νωρίτερα πριν γίνει το 3-0, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Ν. Βλάχου, που δεν βρήκε στόχο.  

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Μπακλώρης, Τσουμάνης Δ. (78’ Παπαϊωάννου), Σκούπας Γ., Τσουμάνης Θ., Σκούρτης Γ., Δήμας (42’ Σκούρτης Ι.), Κυριαζής (67’ Αντουλινάκης), Ρεκλείτης, Δήμας, Μακρής, Σκούρτης Σ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ραφτόπουλος, Μορφονίδης, Βλάχος Γ., Πέτρου (65’ Κατσανάκης Γ.), Μπούφης, Κατσανάκης Θ., Βλάχος Ν. (65’ Μεσίνης), Καλιοτζής, Στριμμενόπουλος (78’ Ζίου), Βασίλας, Ανδριανόπουλος