Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/6) η Γενική Συνέλευση του Άρη Βοχαϊκού, που προχωρά ενωμένος με ισχυρή διοίκηση, για την πρώτη του χρονιά στην Α’ Κατηγορία.

Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της  απερχόμενης διοίκησης, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Πολλά μέλη του συλλόγου, παλιά, καθώς και νέα ψήφισαν, για να προκύψει η νέα διοίκηση, που άμεσα ήρθε σε σώμα.

Στην προεδρία του συλλόγου επιστρέφει για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία ο Οδυσσέας Μυτέλλας, ενώ η απερχόμενη πρόεδρος Έλενα Κολλιόπουλου, τοποθετήθηκε στη τιμητική θέση της επίτιμης προέδρου.

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και τα στελέχη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη και την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Θα είμαι και φέτος δυναμικά κοντά στον Άρη, σε μια ιστορική χρονιά με τη συμμετοχή μας στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα θα έχει τη αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια μου», δήλωσε η Κολλιοπούλου.

Ανάλογα και τα λόγια του Μυτέλλα, ο οποίος επισήμανε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Άρη και όλο το χωριό για την ανταπόκριση. Όλοι μαζί, με την κ. Κολλιοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και υγιές σύνολο στην Α’ Κατηγορία».

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Μυτέλλας Οδυσσέας
Επίτιμη Πρόεδρος: Κολλιοπούλου Έλενα
Αντιπρόεδρος Α’: Θεοχάρης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος Β’: Παπαδάτος Αντώνης
Γεν. Γραμματέας: Κελαϊδάκη Μαρία
Ταμίας: Οικονόμου Φίλιππος
Γενικός Αρχηγός: Σιάρκας Χρήστος
Αναπληρωματικά Μέλη: Σιάρκας Παναγιώτης, Οικονόμου Σπύρος