Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου η Μικτή Κορινθίας Κ17 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου, για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Ενώσεων.

Ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου και ξεκινά στις 17:00. Η αποστολή της Μικτής Κορινθίας θα αναχωρήσει στις 13:45 από τα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Η Κ17 έχει πραγματοποιήσει έως τώρα εξαιρετική πορεία και πλέον, είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

«Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.6.2022 και ώρα 13.45 στο στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, για αναχώρηση για Γαλάτσι Αττικής όπου θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας της Μικτής Ομάδος Κ17 Ε.Π.Σ. Κορινθίας με την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση απουσίας να ειδοποιηθεί η Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741022258 ή ο Ενωσιακός Προπονητής κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης στο τηλέφωνο 6945458241.

Ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αδικαιολογήτως αυτομάτως αποκλείονται από τις Μικτές Ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.

Η αποστολή

Οι 24 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν στην αποστολή για τον ημιτελικό της Κυριακής είναι οι εξής:

Τουργέλης Γιάννης, Γεωργίου Βλάσης, Παλαιολόγος Βασίλης, Ταφάι Εμιλιάνο (Πέλοπας), Κόκκινος Στέλιος, Μπίμπας Σπύρος, Μπεκιάρης Κωνσταντίνος, Τσιράκης Άγγελος, Θεοδωρόπουλος Θανάσης, Κακογιάννης Πέτρος (Κόρινθος ’06), Γατσιόπουλος Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός Άσσου), Πυργάκης Ηλίας (Ασπρόκαμπος), Βλάχος Γιώργος (Αστέρας Κορίνθου), Τριαντάφυλλος Σωτήρης, Σωτηρόπουλος Χρήστος (Ελλάς Βέλου), Μπιτζίνης Παναγιώτης, Δαμουλιάνος Σπύρος, Δαμουλιάνος Μιχάλης (ΑΟ Λουτράκι), Βασίλας Γιάννης (Άγιοι Θεόδωροι), Κωστούρος Μιχάλης, Σαντικάι Λεωνίδας, Κρίνης Σπύρος, Κορωνιώτης Γιάννης (Ηρακλής Λεχαίου), Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος (Άγιος Γεώργιος).