Τη νέα διοίκηση, τον προπονητή, καθώς και τις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Δάφνη Εξαμιλίων, που προχωρά δυναμικά για την επιστροφή της στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Στην προεδρία του συλλόγου θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαργέτης, ενώ την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μάκης Μαργέτης. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η επιστροφή 7 ποδοσφαιριστών, που γυρίζουν στη Δάφνη, μετά τη θητεία τους σε γειτονικά σωματεία.

«Ο Ποδοσφαιρικός σύλλογος Δάφνης Εξαμιλίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Μαργέτη Γεράσιμο ως καινούργιο προπονητή της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!», αναφέρει η ανακοίνωση για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ποιοι γύρισαν

Αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ, στη Δάφνη έπεστρεψαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μπέτσος Μάριος (Γαλατάκι), Κυριαζόπουλος Σωτήρης (Γαλατάκι), Κόλλιας Σπύρος (Γαλατάκι), Κάππος Χρήστος (Ξυλοκέριζα), Γανουτζής Δημήρης (Ξυλοκέριζα), Γανουτζής Θανάσης (Ξυλοκέριζα), Γιάννου Γιάννης (Αθίκια)».

Η Διοίκηση

Τέλος, ο σύλλογος ανακοίνωσε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

«Εχτές 24-7-2020 συγκροτήθηκε το καινούργιο Δ.Σ. ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων με παρουσία των μελών της ομάδας.

Πρόεδρος: Μαργέτης Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Κυριλής Δημήτρης
Γενικός Γραμματέας: Αναργύρου Γιώργος
Γενικός Αρχηγός: Καλογιάννης Ανδρέας
Ταμίας: Φραγκούλης Γιώργος
Μέλη: Κόλλιας Δημήτρης, Μπαλντάσης Γιάννης

Το συμβούλιο εμπλουτίστηκε με νέο αίμα και ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Ταπεινά και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι αξιόλογο και άρτιο. Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και ελπίζουμε έστω να καταφέρουμε να βγει κάτι καλό.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους παίκτες μας και να απολαύσουμε όλοι μαζί το ταξίδι του πρωταθλήματος», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.