Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Άρης Βοχαϊκού ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με τον Απόστολο Μαντζώρο!

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος έχει θητεύσει στον Παναθηναϊκό, έχοντας αγωνιστεί με την Κ17 του συλλόγου, είχε πέρυσι μια εξαιρετική σεζόν στα Τρίκαλα με την Φήκη, την οποία βοήθησε να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, σημειώνοντας 17 γκολ.

Ο Μαντζώρος ξεκίνησε φέτος στο σύλλογο των Τρικάλων, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Κορινθία, μετά την πρόταση που δέχθηκε από τον Άρη Βοχαϊκού. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απέσσα.

Στο Βοχαϊκό ποντάρουν πολλά στη παρουσία του στη συνέχεια της σεζόν, καθώς πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Τελευταίες ώρες των μεταγραφών η ομάδα μας πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή με τον νεαρό επιθετικό Απόστολο Μαντζώρο.

Την περασμένη χρόνια αγωνίστηκε στα Τρίκαλα με την ομάδα της Φήκης και την βοήθησε στα μέγιστα να πάρει την άνοδο στη Γ’ εθνική αφού πέτυχε 17 τέρματα. Φέτος ήταν στην ίδια ομάδα στη Γ’ εθνική και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρώτα 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πλέον ανήκει στην ομάδα μας και αποτελεί άλλη μια εξαιρετική μονάδα για την γραμμή κρούσης μας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την ομάδα μας».