Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΑΟ Λουτρακίου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/10) με την Κόρινθο ’06, στην Ξυλοκέριζα.

Για άλλη μια αγωνιστική, ο Γιάννης Νούλας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει βασικά στελέχη.

Νοκ άουτ από τον αγώνα του Σαββάτου, έχουν τεθεί οι τραυματίες Μαυρέλης, Β. Πετρίδης και Κασκαντάμης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γάλα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Αναφορικά με τον Κασκαντάμη, ο οποίος έκοψε τους συνδέσμους στον ώμο, την Τετάρτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και την Παρασκευή (16/10) θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, καθώς και το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από τη δράση.

Πλην των τραυματιών δεν υπολογίζονται οι στρατευμένοι Τσοχαντάρης και Μποντούρι, ενώ ο ΑΟΛ έχασε και μια επιθετική λύση, μετά τη μετακίνηση του Μπέλλου στο Ζευγολατιό.

Ο ΑΟΛ ωστόσο, έχει βάθος στο ρόστερ του και θα πάει στην Ξυλοκέριζα για να πάρει τη νίκη. Στα ευχάριστα η επιστροφή των Χατζηνικολή και Δ. Πετρίδη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται στη διάθεση του Νούλα.