Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κορινθίας για τη σεζόν 2019-2020, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/5) στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας.

Όπως είναι γνωστό, η διοργάνωση του Κυπέλλου διακόπηκε, λόγω κορονοϊού και μετά από σχετική απόφαση της ΕΠΟ, ο νικητής προέκυψε μέσα από κλήρωση.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ΑΟ Λουτράκι, Ελλάς Βέλου και Κόρινθος ’06, που ήταν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τη στιγμή της διακοπής. Η σημερινή κλήρωση ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, που θα εκπροσωπήσει την Κορινθία στο Κύπελλο Ελλάδας τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας:

«Σας γνωρίζουμε, ότι η ομάδα περιόδου 2019-2020 της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, που θα εκπροσωπήσει την ένωσή μας στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, μετά από κλήρωση των τεσσάρων ομάδων (ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ) που είχαν προκριθεί μέχρι την διακοπή των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων λόγω COVID 19, αναδείχθηκε η ομάδα “ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ”, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ».